side image

Carrière maken als boekhouder, accountant of fiscalist bij WKG Groep in Antwerpen

Zin in een carrière als boekhouder, accountant of fiscalist?

Wil jij werken in een internationale omgeving vol uitdagingen?

In een onderneming met doorgroeimogelijkheden?

Wil jij deel uitmaken van een warm en hecht team?

 

Dan ben jij misschien wel de boekhouder, accountant of fiscalist die wij zoeken! Welkom bij WKG Groep! Maak alvast kennis met enkele van je toekomstige collega’s.

Ontdek al onze vacatures
map

Je bent van harte welkom bij ons!

‘Ik werk al sedert 2012 bij WKG Groep. Boekhouden is mij met de paplepel ingegeven. Na mijn studies Boekhouden-Accountancy ben ik dan ook meteen aan de slag gegaan. Na bijna 30 jaar als boekhouder doe ik het nog steeds met veel plezier. Wat ik leuk vind aan mijn job bij WKG Groep? De interessante dossiers met grote diversiteit aan activiteiten. Omdat we elk onze eigen dossiers beheren, bouw je met de klant een nauwe band op en werk je hun boekhouding tot in de puntjes uit.’

 

‘Ik werk van thuis uit. Zo behoud ik een goede balans tussen werk en gezin. Ik heb een goed contact met mijn collega’s en ik kan perfect zelfstandig werken. Voldoening uit mijn job halen is voor mij heel belangrijk en bij WKG Groep slaag ik daar 200% in.’

Sofie

Zin om mijn collega te worden?

Ze maken tijd voor mij en investeren in mijn talenten

‘Na mijn studies in Rechtspraktijk met afstudeerrichting Finance & Taks heb ik eerst nog Accountancy & Fiscaliteit gestudeerd aan de AP Hogeschool. Na al dat studeren, was het tijd om al die kennis in de praktijk te brengen. Ik ben aan de slag gegaan bij WKG Groep en voelde me onmiddellijk op mijn plek hier.’

 

‘Wat ik zo leuk vind aan werken bij WKG Groep? De open-minded omgeving en de open communicatie. De uitgebreide opleidingen die ik via WKG Groep volg en de doorgroeimogelijkheden, dat vind ik gewoonweg super! Verhuizen naar ons nieuw kantoor in Antwerpen was voor mij het absolute hoogtepunt. Werken in een prachtig kantoor met supertoffe collega’s en de beste werkgever in Vlaanderen: wat wil je nog meer?’

Chahida

Zin om mijn collega te worden?
side image

‘Na mijn studies Accountancy & Fiscaliteit en Accounting Administration solliciteerde ik bij WKG Groep. Ik kwam net van de schoolbanken en had nog geen enkele werkervaring op mijn naam staan. Toch gaf WKG Groep mij de kans om hier te werken en daarvoor ben ik hen nog steeds enorm dankbaar!’

 

‘Waarom werk ik zo graag bij WKG groep? De familiale, fijne werkomgeving en de goede balans tussen werk en privé. In het kort: de good vibes op kantoor. Je krijgt hier voldoende kansen om je kennis bij te schaven en te groeien. Met uitdagende dossiers word je gepusht om het beste uit jezelf te halen en dat doe je ook!

Kelly

side image

We maken ondernemersdromen waar.

‘In Antwerpen help ik onder meer Nederlandse ondernemers hun zaak of vestiging opstarten in Vlaanderen. De Belgische wetgeving is helemaal anders dan die van Nederland. Dat maakt het voor Nederlandse ondernemers niet altijd even gemakkelijk om er alleen hun weg in te vinden. Ik maak onze klanten graag wegwijs in deze complexe materie. Het voelt zo fijn om ondernemers te helpen en op die manier maak ik ook deel uit van hun onderneming. Bij WKG Groep maken we ondernemersdromen waar. Dat geeft mij elke dag opnieuw een supergoed gevoel!’

Ivan, partner

Zin om mijn collega te worden?
side image

Ons verscheiden team is heel close

‘Als een van de partners maak ik al deel uit van WKG sinds het prille begin. Doorheen de jaren zag ik ons kantoor evolueren en groeien. We kregen meer en meer klanten, zowel in Nederland als in België. Onze expertise in internationale accountancy en boekhouding heeft mij altijd enorm geboeid. Daarom is het ook zo leuk om hier te werken.‘

 

‘Ik heb nauw contact met mijn klanten, ik leer iedere dag bij en help dit kantoor nog dagelijks groeien en uitbreiden. Dat geeft me meer dan 23 jaar lang enorm veel voldoening. Het is ook superfijn om de nieuwe, jonge collega’s te verwelkomen in het team. Zij leren heel veel van mij, maar omgekeerd ook! Ons team is heel close en we maken regelmatig tijd voor een hapje, een drankje en een babbeltje: Antwerpse gezelligheid met een Brabantse toets!’

Werner, partner

Zin om mijn collega te worden?

side image
Ontdek onze vacatures!
Of stuur ons je spontane sollicitatie!
 
Bezoek ons kantoor in Antwerpen
Of maak hier je afspraak
Bel +32 (0) 3 660 07 20

Jouw onderneming in professionele handen.