side image

Bedrijfsadvies in elke fase van uw ondernemerschap

Fiscaal-juridisch advies van experts

Als team van ervaren fiscalisten mag u bij WKG Groep rekenen op onderbouwd fiscaal-juridisch advies. Stippel uw bedrijfsvoering tot in de puntjes uit met ons beredeneerd en fiscaal optimaal advies. Met WKG Groep als uw rechterhand wordt ondernemen nog efficiënter en voordeliger.

Van oprichting tot stopzetting: WKG Groep staat je bij in elke fase

Bent u een starter die een eigen zaak begint? Een ervaren ondernemer die wil uitbreiden? Wilt u een nieuwe bedrijfsstrategie op poten zetten? Wilt u uw zaak stopzetten en overdragen of verkopen?

Van oprichting tot stopzetting, WKG Groep biedt vakkundige begeleiding in elke fase van uw ondernemerschap. Wij begeleiden ondernemers met de oprichting van hun zaak en adviseren een fiscaal-optimale exitstrategie bij stopzetting.

Uw bedrijf opstarten: fiscaal en organisatorisch voorbereid

Start u een eigen zaak? Een eenmanszaak of een vennootschap? En heeft u al een businessplan opgesteld? Met ons advies maakt u de beste keuzes en schiet u volledig voorbereid uit de startblokken. Wij zoeken wat fiscaal en organisatorisch perfect past bij uw ondernemingswens.

Een businessplan opstellen: een vlotte start nemen

Een goed doordacht businessplan opstellen is cruciaal als u een vlotte start wil nemen. Zelfs voor ervaren ondernemers is een goed businessplan een must. Wij helpen en begeleiden u bij het opstellen van dat businessplan. Zo zoeken we samen de juiste weg naar uw succesvolle toekomst als ondernemer.

Bedrijfsstrategie uitdokteren: een succesvolle bedrijfsuitbreiding voorbereiden

Bent u een ervaren ondernemer en is het tijd om uw bedrijf naar the next level te brengen? Elke bedrijfsuitbreiding begint met een goed uitgedokterde bedrijfsstrategie.

Wij ondersteunen uw beslissingen met fiscaal advies en optimaliseren uw financiën. Zo loopt u minder risico’s en bent u volledig voorbereid op een succesvolle bedrijfsuitbreiding.

side image

Financieringen: laat u bijstaan door financiële adviseurs

 

Start u een nieuwe onderneming en is er financiering nodig? Bent u van plan een nieuwe vestiging te openen in het buitenland? Wil u zeker zijn dat uw financieringsaanvragen worden goedgekeurd? Wil u investeren in nieuwe technologieën en toepassingen voor uw zaak?

 

WKG Groep is uw financiële adviseur. We hebben een brede ervaring in financiering en veel contacten binnen financiële instellingen. Wij overlopen alle mogelijkheden met u en schatten in welke vorm van financieren het beste is voor uw onderneming.

side image

Bedrijfsovername: uw onderneming in alle vertrouwen overdragen

Nemen uw kinderen of een gemotiveerde werknemer de zaak over? Of verkoopt u liever de onderneming aan een concurrent? Een bedrijfsovername is een complex proces dat een weloverwogen planning vereist. Wij staan u als fiscalist bij in het hele proces. Alle posities in de overname worden fiscaal en juridisch bepaald en geoptimaliseerd. Zo heeft u alle vertrouwen in een succesvolle overname.

 

side image

Financial planning: plannen voor morgen is een zorg minder vandaag

Een centje opzij zetten in uw onderneming voor financiële zekerheid later? Uw pensioen goed plannen? Uw successie zelf in handen nemen? Plannen maken voor uw toekomst is een slimme zet. WKG Groep versterkt uw financiële positie en bouwt samen met u een bedrijfsstrategie voor de toekomst uit die werkt.

Advies voor al uw juridische kwesties

Advies nodig over complexe juridische kwesties? Onze experten staan stand-by voor al uw juridische vragen:

contracten opstellen,

vragen rond het arbeidsrecht,

voorwaarden in uw facturen over betaling en levering,

schadeclaims,

huur- en vestigingswetgeving

 

 

Duidelijk en effectief bedrijfsadvies voor uw onderneming? Met WKG Groep komen ondernemersdromen uit!
Bezoek ons kantoor in Antwerpen
Of maak hier uw afspraak
Bel +32 (0) 3 660 07 20
side image

Jouw onderneming in professionele handen.