side image

Loonadvies: uw onderneming slim en fiscaal optimaal runnen

Laat uw loodbeleid over aan onze experten

Ons team van experten staat u graag bij met professioneel advies en persoonlijke begeleiding omtrent uw loon en dat van uw medewerkers. Zo leggen we samen de basis voor goed loonbeleid

WKG doktert de fiscale loonvoordelen uit voor u, uw werknemers en uw bedrijf

Uzelf en uw werknemers zo fiscaal optimaal mogelijk verlonen? Met onze begeleiding lukt dat prima. Uw medewerkers zijn de ruggengraat van uw onderneming. Daarom is hen slim verlonen niet alleen fiscaal interessant voor hen, maar ook voor uw onderneming. WKG Groep doktert voordelige oplossingen uit voor u en uw werknemers en garandeert zo de fiscale gezondheid van uw onderneming.

Loonadvies voor bedrijven actief in België en Nederland

Bent u als Belgische onderneming werkzaam in Nederland of omgekeerd? Dan heeft u veel baat bij ons internationaal personeels- en loonadvies. Wij beschikken over up-to-date kennis en expertise van fiscale optimalisatie en loonbeleid in beide landen. Handig als u graag uw markt wil uitbreiden en grensoverschrijdende zaken wil doen.

side image

Advies rond de Europese Sociale Zekerheidsverordening

Werkt u zowel in Nederland als in België? Waar en hoe bent u dan sociaal verzekerd? En waar moet u premies betalen? Bij WKG Groep adviseren wij u graag over de optimalisatie van uw payroll in het kader van de Europese Sociale Zekerheidsverordening.

side image

Begeleiding en opstart van uw loonadministratie

Bij WKG Groep begeleiden we u bij de opstart van uw loonadministratie. De loonadministratie zelf laten we over aan het sociaal secretariaat bij wie we bevoorrechte partner zijn. Zo krijgt u volledig inzicht in de loondossiers van uw personeel. Wij staan dan stand-by voor advies en onze volledige medewerking als dat nodig zou zijn.

side image
Uw loonbeleid fiscaal geoptimaliseerd dankzij ons professioneel loonadvies?
Bezoek ons kantoor in Antwerpen
Of maak uw afspraak hier
Bel +32 (0) 3 660 07 20
side image

Jouw onderneming in professionele handen.