side image

Uw boekhouder voor uw vestigingen in Nederland én België

Kantoren in België en Nederland die intensief samenwerken

WKG Groep werkt vanuit twee landen. Ons boekhoudkantoor in Antwerpen werkt nauw samen met ons kantoor in Roosendaal, Nederland. Als specialisten in zowel Belgische als Nederlandse wetgeving, delen we deze unieke troef met onze klanten. We bieden hen gericht advies over grensoverschrijdende fiscale en boekhoudkundige materie.

Als Belgische ondernemer perfect voorbereid op uw activiteiten in Nederland

U wilt als Belgische ondernemer uw activiteiten uitbreiden op de Nederlandse markt? Een vestiging opstarten in een ander land heeft heel wat boekhoudkundige en fiscale gevolgen. In welke landen betaalt u inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting? Hoe zit dat met tewerkstelling in het buitenland? WKG Groep staat u bij deze uitbreiding bij en zorgt ervoor dat u perfect voorbereid bent.

Als Nederlands bedrijf zorgeloos een (dochter)onderneming opstarten in België

Wilt u als Nederlands bedrijf een vestiging openen in België? De wetgeving en fiscaliteit in België verschillen sterk van die in Nederland. Bent u daarop voldoende voorbereid? WKG Groep biedt u internationale ondersteuning op boekhoudkundig en fiscaal vlak. Met onze experten maakt u van de fiscale verschillen tussen België en Nederland uw troef.

Kies de bedrijfsstructuur die best past bij uw onderneming in België of Nederland

Welke bedrijfsstructuur u kiest is enorm belangrijk wanneer u een zaak wil opstarten in een ander land. De keuze om een eenmanszaak of een vennootschap op te starten heeft in België en Nederland andere fiscale en financiële gevolgen. Wij berekenen graag de verschillen en zoeken op maat van uw onderneming de beste bedrijfsstructuur uit. Ook bij holdings, werkvennootschappen, vaste inrichting en dochtervennootschappen delen we onze expertise.

side image

Advies over verloning en beloningsstructuur in België en Nederland

Als werkgever heeft u in beide landen verschillende fiscale verplichtingen. Dankzij onze uitgebreide kennis van de Belgische en Nederlandse wetgeving, adviseren wij u over de verloning en de fiscale optimalisatie binnen uw onderneming.

Belastingadvies: optimaal omspringen met uw fiscale voordelen

Maak optimaal gebruik van de fiscale wetgeving in beide landen dankzij onze gericht belastingadvies. Zo is het bijvoorbeeld interessant voor uw hypotheekrenteaftrek om in Nederland belast te worden als binnenlandse belastingplichtige. WKG Groep adviseert u over deze kleine details zodat u optimaal en flexibel omspringt met uw fiscale voordelen.

side image

Hulp bij boekhouding: rekening houden met grensoverschrijdende fiscaliteit

Als u werkzaam bent in verschillende landen bent u onderhevig aan verschillende wetgevingen en fiscale regelgevingen. Dat maakt uw boekhouding heel wat complexer. Ook hierbij ondersteunt WKG Groep u. Wij zorgen ervoor dat uw btw-aangiftes en belastingaangiftes correct en volledig ingediend worden. Wij stellen uw jaarrekening in beide landen op, rekening houdend met de verschillende fiscale en boekhoudkundige toepassingen. Ook bij controles en audits staan we u bij en bieden we ondersteuning.

Financiële planning: rendabele oplossingen voor uw bedrijf

Omdat onze kennis van de fiscale wetgeving in beide landen zo uitgebreid is, geven wij u gericht advies over uw financiële planning. Hoe haal je fiscaal het meeste uit je beleggingen en hoe spring je slim om met geld lenen? Wij gaan op zoek naar optimale, rendabele oplossingen op maat van uw onderneming en bedrijfsvoering.

Als Belgische ondernemer een zaak opstarten in Nederland? Of als Nederlands bedrijf uitbreiden naar België? WKG Groep is uw internationale boekhoudexpert en fiscalist!
Bezoek ons kantoor in Antwerpen
Of maak hier uw afspraak
Bel +32 (0) 3 660 07 20
side image

Jouw onderneming in professionele handen.