side image

Uw betrokken accountant in Antwerpen

Professionals in boekhouding

Vertrouw uw jaarrekening toe aan echte professionals.

Breng uw cijfers in kaart en verzeker uw groei.

Maak doelgerichte keuzes met ons uitstekend bedrijfsadvies.

WKG Groep is uw persoonlijke boekhouder die veel meer doet dan enkel uw boekhouding uit handen nemen. Wij zijn uw fiscale & administratieve rechterhand en staan altijd voor u klaar.

Betrokken boekhouder voor kmo, eenmanszaak, vrij beroep en vzw

Als uw persoonlijke accountant zijn we echt betrokken bij uw onderneming. Of u nu een vzw, een vennootschap, een vrij beroep of een eenmanszaak heeft. Van de freelancer, over de CEO van een middelgroot bedrijf tot de arts-specialist of de kinesist met eigen praktijk. Wij beschikken over een brede expertise die we in verschillende soorten ondernemingen en voor alle soorten ondernemers inzitten.

 

Laat uw jaarrekening opstellen door expertboekhouders

Laat uw jaarrekening opstellen door onze experten. Wij stellen uw jaarrekening op met absolute nauwkeurigheid en volledigheid. Zo krijgt u nieuwe inzichten en creëert u ruimte voor nieuwe opportuniteiten.

Krijg inzicht in uw cijfers: wij berekenen, controleren en beoordelen vanuit onze expertise.

Uw boekhouding is volledig in orde met de wetgeving en regelgeving.

Leg uw jaarrekening voor aan derden zoals banken, notarissen en investeerders.

Krijg een compleet en betrouwbaar beeld van uw cijfers en wat dat betekent voor uw bedrijfsvoering.

Uw belastingaangiftes en btw-aangiftes nauwkeurig en op tijd ingediend

Als uw persoonlijke boekhouder maken we werk van uw btw- en belastingaangiftes. We zorgen ervoor dat alles nauwkeurig en op tijd wordt ingediend. Dankzij de fiscale ondersteuning van WKG Groep hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw fiscale verplichtingen.

 

Bedrijfsadvies in heldere, duidelijke taal

WKG Groep is sterk in bedrijfsadvies (link naar pagina Bedrijfsadvies). Wij stemmen onze diensten perfect af op wat u belangrijk vindt. We leveren advies op maat van uw onderneming. Altijd in heldere, duidelijke taal. Wij geven u een frisse kijk op uw onderneming zodat u gemakkelijk uw doelstellingen aanpast voor de toekomst.

Bespaar tijd en geld en automatiseer uw handelingen

We werken volledig op maat van uw administratieve en fiscale noden. En liefst zoveel mogelijk geautomatiseerd. Dat bespaart tijd en geld. Door heel wat handelingen te automatiseren, richten we uw boekhouding efficiënt en transparant in. Via handige mobiele apps gebruikt u snel en eenvoudig al onze automatiseringspakketten.

Wilt u informatie op maat?

side image

Uw accountantskantoor in Antwerpen en omstreken

Ons accountantskantoor ligt in hartje Antwerpen. Zo zijn we werkzaam op een centraal gelegen plaats in Vlaanderen en bieden we fiscale ondersteuning aan bedrijven binnen een grote regio. Toch gaat onze expertise veel verder. Wij hebben ook een accountantskantoor in Roosendaal en zijn zo uw grensoverschrijdende, fiscale partner

Ook uw accountant voor u vestigingen in Nederland

Onze kantoren in Antwerpen en Roosendaal werken intensief samen en verlenen grensoverschrijdend fiscaal advies aan grensondernemers. Zo helpen wij Belgische en Nederlandse ondernemers die in beide landen ondernemingen of vestigingen opstarten en runnen.

side image
Laat uw jaarrekening opstellen door een professioneel team van accountants. Krijg inzicht in uw cijfers en bedrijfsvoering!
Bezoek ons kantoor in Antwerpen
Of maak hier uw afspraak
Bel +32 (0) 3 660 07 20
side image

Jouw onderneming in professionele handen.