side image

Over WKG Groep: uw boekhouder en fiscalist in Antwerpen

25 jaar in het vak

Met meer dan 25 jaar ervaring biedt WKG Groep u kwaliteit, innovatie en betrokkenheid. Wij zijn expert in:

Boekhouding

Grensoverschrijdende fiscale wetgeving

Bedrijfsadvies

Loonadvies

 

Sterke roots in Nederland

Sinds onze opstart in 1994 in Roosendaal zijn we uitgegroeid tot een welbekend boekhoudkantoor in België en Nederland. Dankzij onze hoge kwaliteitsstandaard en proactieve houding genieten we van een uitstekende reputatie in beide landen. Onze voornaamste klantengroepen zijn:

Kmo’s

Uitoefenaars van vrije beroepen

Vermogende particulieren

map

Persoonlijke aanpak: wij willen u écht kennen

Bij WKG Groep staan we erop dat we al onze klanten heel goed kennen. We houden nauw contact en ontmoeten u regelmatig. We overleggen voortdurend met elkaar over uw bedrijf, uw dromen en uw toekomstvisie. Wij willen uw onderneming met onze begeleiding en fiscale inzichten naar een hoger niveau tillen.

 

U mag gerust zijn: uw boekhouding en fiscaliteit is in goede handen

Al 25 jaar mogen onze klanten op twee oren slapen: hun boekhouding en fiscaliteit is in goede handen. Alles is tot in de puntjes geregeld en dat appreciëren onze klanten. Ons enthousiasme en onze passie is al die jaren onveranderd gebleven en ook voor u bieden we dezelfde kwaliteit en persoonlijke service.

Bezoek WKG België
side image
side image

Warm en laagdrempelig contact in ons boekhoudkantoor in Antwerpen

U bent op iedere moment welkom in ons kantoor in Antwerpen. Wij houden van een laagdrempelig gesprek in een vertrouwde, ontspannen sfeer. U heeft dan ook een vaste medewerker in ons kantoor die uw dossier van a tot z kent en altijd voor u klaar staat.

 

Proactieve werkwijze: snel en gericht inspelen op uw noden

Wij volgen uw dossier nauwkeurig op. We maken tussentijdse rapporten en prognoses zodat u altijd perfect weet wat u van ons mag verwachten. Heeft u iets nodig? Wij spelen snel en gericht in op uw noden en gaan accuraat om met uw boekhouding en fiscaliteit.

Grensoverschrijdende expertise: uw boekhouder in België én Nederland

Onze klanten hebben vaak een onderneming in België, maar zijn ook werkzaam in Nederland. Omdat onze kantoren in Antwerpen en Roosendaal zo nauw samenwerken, bieden we onze klanten uniek en up-to-date advies over internationale wetgevingen en maatregelen. Zo kloppen ook uw boekhouding en fiscaliteit in Nederland.

 

Uw succes is ons succes

Bent u een hardwerkende zelfstandige? Een arts, medisch specialist of advocaat met een eigen praktijk? Een kmo met miljoenen omzet en heel wat mensen in dienst? Wij staan altijd voor u klaar met onze brede expertise in boekhouding en fiscaliteit. Samen maken we er iets succesvols van, want uw succes is ook ons succes.

Een boekhouder die uw bedrijf door en door kent?
Met jarenlange ervaring en een warme, persoonlijke aanpak?
 
Bezoek ons kantoor in Antwerpen
Of maak hier uw afspraak
Bel +32 (0) 3 660 07 20
side image

Jouw onderneming in professionele handen.